Afval

52 weken duurzaam – we gaan het gewoon doen!

52 Weken Duurzaam is een project van Serge, Ivo en Caro. Zij maken in heel Nederland honderden mensen enthousiast om stapje voor stapje hun leven duurzamer maken. Met simpele acties die het leven leuker, mooier, gezelliger en gezonder maken. ‘Want,’ zo zeggen zij, ‘dan is het makkelijker vol te houden en bereiken we meer.’

‘Ik heb geen idee waar ik moet beginnen…’ Dat gevoel ken je misschien wel. Je wilt, of vindt, dat je iets zou moeten doen. Maar wat? En hoe? Als je meedoet met 52 Weken Duurzaam, hoef je hier niet zelf over na te denken, maar krijg je elke week een nieuwe uitdaging in je mailbox. 52 weken lang met steeds een ander onderwerp.

Doe mee met het project
Ga de uitdaging aan en doe ook mee. Schrijf je in via 52wekenduurzaam.nl. Je ontvangt dan elke week gratis de nieuwsbrief met nieuwe inspiratie voor je volgende uitdaging.

Ben jij al een beetje ‘groen’ of wil je ‘groener’ worden? En ga je meedoen met 52 Weken Duurzaam? Vind je het leuk om jouw ervaringen met ons te delen? Laat het ons weten! We zijn op zoek naar een inwoner van Zoeterwoude die we gaan volgen voor de GOED-campagne. Met een blog of vlog, net wat je leuker vindt, vertel je op deze website en in de GOED krant wat je doet en wat je ervan vindt. Om zo anderen te inspireren en op weg te helpen.

Kunnen we je mail tegemoetzien?
info@zoeterwoudegaatgoed.nl