Afval

Kijk tip! Duurzaam Zoeterwoude – Afval in Zoeterwoude

Afval is geen probleem, maar een grondstof voor energie, hergebruik en de circulaire economie!

Deze zesde aflevering van het journaal Zoeterwoude Duurzaam en Groen staat helemaal in het teken van afval. Het probeert inzicht te geven over afval.

Het journaal is op bezoek bij het afvalverwerkingsbedrijf en de kringloopwinkel. En er zijn gesprekjes over zwerfafval en afval in de horeca.

Bovendien is in het journaal weer een vervolg te zien van het feuilleton over de stijgende waterspiegel. De “actuele graadmeter” houd je op de hoogte van waar Zoeterwoude op dit moment staat op het gebied van verduurzaming.

Wil je ook aan de slag met een duurzamer leven in Zoeterwoude en weet je nog niet goed hoe? Heb je weinig tijd maar wil je wel vergroenen? Volg dan de journaals van StudioTransitie en krijg handige tips! Het journaal wil vooral op een duidelijke, niet te ingewikkelde en soms luchtige toon, mensen meenemen op de weg naar een duurzamer leven.

Het journaal Zoeterwoude Duurzaam en Groen is online te zien op zoeterwoude.tv. Het journaal is bestemd voor de inwoners van Zoeterwoude. Het wil mensen informeren over klimaatverandering, energietransitie en alles dat te maken heeft met verduurzaming.