Energie

Doe mee

Zon op Zoeterwoude – 3e samenwerking in zicht

In oktober vorig jaar tekenden coöperatie Zon op Zoeterwoude en de directie van Loonbedrijf Van Meurs een voorlopige overeenkomst. Van Meurs stelt hun bedrijfsdak beschikbaar voor zonnepanelen. Een mooi vooruitzicht.

Het duurt helaas nog even voordat inwoners deze schone energie ook kunnen gebruiken. Netbeheerder Liander heeft nu nog geen ruimte voor een nieuwe netaansluiting. Er wordt hard gewerkt om die ruimte te vergroten. Maar door de vele aanvragen kan de zonne-installatie pas in juni volgend jaar worden aangesloten.

De stroom die de zonnepanelen straks opwekken, kun je als inwoner via Zon op Zoeterwoude gebruiken. Dat is handig als je zelf geen zonnepanelen of een geschikt dak hiervoor hebt.

Interesse? Schrijf je in!
De projecten voor zonne-energie zijn populair. Wil je ook profiteren van schone energie? Schrijf je dan nu al vrijblijvend in via zonopzoeterwoude.nl.

Dakeigenaren gezocht
We zijn op zoek naar geschikte daken van minimaal 200 m2. De eigenaar ontvangt hiervoor een aantrekkelijke vergoeding. Ben je of ken je een dakeigenaar die interesse heeft? Laat het weten via:
info@zonopzoeterwoude.nl