Tip

ZD2030 zoekt versterking!

Zoeterwoude Duurzaam 2030 is een actieve groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzet voor een duurzaam Zoeterwoude. We helpen buren graag een stap verder en delen onze ervaringen met het besparen van energie en het verduurzamen van woningen.   

We geven ondersteuning bij het aanvragen van subsidies en het inkopen van groene stroom. Dit doen we vrijwillig en er zijn dan ook geen kosten verbonden.  

We willen groeien 

Ben jij al duurzaam bezig, of vind je het onderwerp interessant? Woon je in Zoeterwoude, heb je wat uurtjes over én vind je het leuk om je ook als vrijwilliger in te zetten voor een duurzaam en groen dorp? Dan zijn deze vacatures misschien iets voor jou. 

Vacature Secretaris 

We zoeken een secretaris die ons helpt met de organisatie van buurtprojecten en kraampjes voor bijvoorbeeld de Lentemarkt. Daarnaast verzorgt de secretaris de verslagen van de bestuursvergaderingen. 

Vacature Medewerker Communicatie 

Ook zoeken we een Medewerker Communicatie die ons komt helpen met het informeren van onze dorpsgenoten over duurzame tips en nieuwsberichten plaatst op de website en sociale media. 

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Jos Atteveld via mail: info@zd2030.nl Hij vertelt je graag meer! 

Meer weten over ZD2030?

Kijk voor wie we zijn en wat we doen op zd2030.nl