Ondernemen

Videoplatform ‘Energietransitie’ voor ondernemend Zoeterwoude

Energie besparen, geen of minder gebruik van vervuilende fossiele brandstoffen, het opwekken van duurzame wind- of zonne-energie: daar gaat het om bij de energietransitie. Zoals u weet is het een enorme opgave, met 2050 als groene stip op de horizon. Een uitdaging die we alleen samen met u voor elkaar kunnen krijgen. Samen realiseren we een groen werk- en leefklimaat. Samen zorgen we dat Zoeterwoude een van de meest duurzame gemeenten in Nederland wordt.

Ondernemend Zoeterwoude gaat goed

Het videoplatform ondernemend.zoeterwoudegaatgoed.nl is ingericht rond centrale thema’s zoals energiebesparing en subsidies. Met video’s on demand hebben we een soort duurzaam Netflix voor ondernemers gecreëerd: u bekijkt video’s die u aanspreken op het moment dat het u goed uitkomt. Naast video’s vindt u er ook relevante downloads, bijvoorbeeld aanvraagformulieren en veel gestelde vragen. Wekelijks plaatsen we nieuw materiaal. Daarnaast organiseren we webinars of online spreekuren over specifieke thema’s. Daar kunt u zich ook voor aanmelden.

We wensen u veel kijkplezier! Heeft u aanvullingen, opmerkingen of vragen over het videoplatform en/of de energietransitie? Wij horen het graag. Bel 071 – 580 63 00 of mail naar info@zoeterwoudegaatgoed.nl.