Energie

Actie

Verlengd! Tegoedbon tot € 70,- terug voor energiebesparing

De actie is verlengd tot 17 juli 2021, Verzilver de bon snel, want op = op

Waar kan ik de tegoedbon voor gebruiken?

Kleine energiebesparende maatregelen
Kleine aanpassingen in huis kunnen jouw huis al verduurzamen en jouw energierekening verlagen. Met deze bon kan je een combinatie van producten kopen voor kleine, energiebesparende maatregelen. Dat is dubbel voordeel, want ook je energierekening gaat flink omlaag. Denk hierbij aan:                                                                                                                                         Voor het gehele overzicht, zie de pagina van het Duurzaam Bouwloket 
Grotere maatregelen
Wanneer je grotere investeringen doet door apparaten te vervangen, ontvang je tot 70 euro terug van de aanschafprijs. Denk bij dit soort maatregelen aan:
Energie(scan) traject
Met de teGOEDbon kun je er ook voor kiezen om een energiescan van jouw woning te laten uitvoeren. Een adviseur van Klimaatroute komt (op veilige afstand) aan de deur voor een vrijblijvend energieadvies. Daarna volgt een telefonisch consult om een definitief advies op te stellen. Hiervan ontvang je een persoonlijk adviesrapport met een overzicht van interessante energiebesparende maatregelen voor jouw woning. Scroll naar ‘Hoe werkt het?’ hieronder voor meer informatie.

Hoe werkt het?

TeGOEDbon voor energiebesparende maatregelen
Wil je de bon verzilveren om geld terug te krijgen?? Dan doe je dat volgens het hieronder geïllustreerde stappenplan. Let er wel op dat je deze volgorde aanhoudt. Alle aankopen die gedaan zijn vanaf 1 juli 2020 zijn geldig voor de actie. Heb je kleinere maatregelen gekocht? Dan krijg je alles onder de € 70 terug. Heb je meer besteed? Dan krijg je maximaal € 70 van je totale uitgave terug. Kijk op de website om te zien welke maatregelen en producten in aanmerking komen: www.duurzaambouwloket.nl/tegoedbon-inwisselen
TeGOEDbon voor een energie(scan) traject
Adviseurs van Klimaatroute zijn langs de deuren geweest bij woningeigenaren (niet-VvE’s, zie blok over het energie(scan)traject hierboven) om de energiescans indien gewenst ter plekke af te nemen. Zo’n bezoek duurt ongeveer 10 minuten, waarna het persoonlijk advies naderhand telefonisch wordt doorgenomen en een adviesrapport met stappenplan wordt toegestuurd. Mocht je later nog vragen hebben, kun je tot een jaar na dato nog bij Klimaatroute terecht. Wil je een energiescan, maar heb je de bezoeken van Klimaatroute gemist? Neem contact op met Klimaatroute en geef aan dat je graag je teGOEDbon inzet voor een energiescan. Er wordt meteen een afspraak voor een telefonisch consult met je gemaakt.

Bon kwijt, wat nu?

Kleine maatregelen
Wil je energiebesparende maatregelen kopen, maar ben je de teGOEDbon kwijt? Dan kun je via dit formulier een nieuwe code aanvragen. Je ontvangt in de mail een nieuwe code die je kunt gebruiken bij het verzilveren. Houd hiervoor ook de map ongewenste e-mail (spam) in de gaten. De afzender van de mail is: ODWH. Zodra je de code ontvangen hebt kun je de teGOEDbon inleveren via deze link van het Duurzaam Bouwloket. Je ontvangt het bedrag tot maximaal €70 terug binnen zes weken nadat de aanvraag is goedgekeurd.
Energie(scan) traject
Wil je liever jouw teGOEDbon nog inzetten voor een energiescan van Klimaatroute? Neem dan contact op met Klimaatroute, meld dat je een woningscan voor jouw teGOEDbon zou willen en vertel hierbij dat je de code bent kwijtgeraakt. Klimaatroute vraagt dan namens jou een nieuwe code aan, verzilvert de teGOEDbon én maakt een telefonische afspraak met je om de energiescan af te nemen.

Vragen?

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wacht niet te lang

LET OP: het budget is helaas niet toereikend voor alle woningeigenaren. Daarom geldt voor de actie: OP = OP!  Voorkom dus teleurstelling en wacht niet te lang om de bon te verzilveren. Elke teGOEDbon is uniek; je kunt je aankopen alleen registreren als je in het bezit bent van de code die op de voucher staat. Per huishouden kun je maximaal 1 bon verzilveren. De teGOEDbonnen zijn geldig voor huiseigenaren die de woning zelf bewonen, dus niet voor verhuurders.

Alle details vind je op de website van het Duurzaam Bouwloket.

 

 

 

 

(Deze bon is een samenwerking tussen de gemeente Zoeterwoude, de Omgevingsdienst West-Holland en zes regiogemeenten. De actie wordt bekostigd vanuit de landelijke RRE-subsidie.)