Energie

Actie

Verzilver je TeGOEDbon: OP=OP

Met de teGOEDbon kun je tot €70 terug krijgen voor energiebe­sparing! Het budget is helaas niet toereikend voor alle woningeigenaren, daarom geldt: OP=OP! Voorkom teleurstelling en wacht niet te lang met het verzilveren van de teGOEDbon. Binnenkort komt op de web­site van het Duurzaam Bouwloket een teGOEDbon-meter, zo kan je zien hoeveel bonnen er nog beschikbaar zijn.

TeGOEDbon voor energiebesparende maatregelen en producten

Wil je de bon verzilveren? Dan doe je dat volgens het hieronder geïllustreerde stappenplan. Let er wel op dat je deze volgorde aanhoudt. Alle aankopen die gedaan zijn vanaf 1 juli 2020 zijn geldig voor de actie. Heb je kleinere maatregelen gekocht? Dan krijg je alles onder de € 70 terug. Heb je meer besteed? Dan krijg je maximaal € 70 van je totale uitgave terug. Kijk op de website om te zien welke maatregelen en producten in aanmerking komen: www.duurzaambouwloket.nl/tegoedbon-inwisselen

Eén bon per huishouden

Per huishouden kun je maximaal 1 bon verzilveren. Je kunt je aankopen alleen registreren met de unieke code op de teGOEDbon. De bonnen zijn bestemd voor huiseigenaren die de woning zelf bewonen, dus niet voor (ver)huurders.

Tip!

Twijfel je welke producten je kunt kopen met de teGOEDbon? Praxis Leiderdorp heeft speciaal voor deze actie een GOED-schap samengesteld om je op weg te helpen! Overigens ben je geheel vrij om de materialen te kopen waar jij wilt (#kooplokaal).

Wacht niet te lang

Let op: deze actie eindigt op 31 maart 2021, maar het budget is helaas niet toereikend voor alle woningeigenaren. Daarom geldt voor de actie: OP = OP! Voorkom dus teleurstelling en wacht niet te lang om de bon te verzilveren. Elke teGOEDbon is uniek; je kunt je aankopen alleen registreren als je in het bezit bent van de code die op de voucher staat. Per huishouden kun je maximaal 1 bon verzilveren. De teGOEDbonnen zijn geldig voor huiseigenaren die de woning zelf bewonen, dus niet voor (ver)huurders.

Bon kwijt?

Ben je, je tegoedbon kwijtgeraakt? Met dit formulier kan je eenmalig een reservecode aanvragen, zolang de voorraad strekt.

Voor alle details, zie de website van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Via deze pagina is tevens een link te vinden naar een overzicht van het actuele aantal nog beschikbare bonnen.

 

 

(Deze bon is een samenwerking tussen de gemeente Zoeterwoude, de Omgevingsdienst West-Holland en zes regiogemeenten. De actie wordt bekostigd vanuit de landelijke RRE-subsidie.)