Energie

Actie

TeGOEDbon: tot €70 terug voor energiebesparing!

Om ook jouw huis duurzamer te maken, kun je een gratis energieadvies krijgen van Klimaatroute ter waarde van 70 euro. Het advies laat je zien met welke maatregelen je minder energie verbruikt (en dus geld bespaart) en tegelijkertijd comfortabeler woont. Je kunt deze actie ook gebruiken om geld terug te vragen voor een energiebesparende maatregel. Met de teGoedbon ontvang je tot maximaal 70 euro van je aankoop retour. Dat is dubbel voordeel, want ook je energierekening gaat flink omlaag!

In bijgaande folder staat alle informatie over hoe de teGoedbon gebruikt kan worden en welke producten en maatregelen in aanmerking komen. Heeft u vragen over de teGoedbon? Mail naar info@zoeterwoudegaatgoed.nl

Laat je inspireren!

Kleine maatregelen

Wethouder Ruud Bouter overhandigde de eerste teGOEDbon aan mevrouw van de Hoeven uit Zoeterwoude-Dorp. Zij heeft onlangs bodem en vloerisolatie aan laten brengen. Ze wil graag nog aan de slag met kleine energiebesparende maatregelen. Deze bijdrage komt dan ook heel goed van pas!

Het eerste wat ik nu kan doen is het aanschaffen en plaatsen van radiatorfolie. Daarna kunnen de kieren in de kozijnen worden geisoleerd.’

(0)71 GOED Tips

Laat je inspireren door de GOED Bucketlist. Hierin vind je (0)71 GOED tips voor kleine,
energiebesparende maatregelen in huis. Een aantal tips zijn zelfs gratis! Heb jij alle tips over een jaar afgevinkt?

Verzilver de bon nu!

LET OP: elke voucher is uniek, je kunt je aankopen alleen registreren als je in het bezit bent van de code die op de voucher staat. Per huishouden kun je maximaal 1 bon verzilveren. De teGOEDbonnen zijn geldig voor huiseigenaren die de woning zelf bewonen, dus niet voor (ver)huurders.

Het budget is helaas niet toereikend voor alle woningeigenaren en daarom geldt voor de actie: OP=OP! Voorkom teleurstelling en wacht niet te lang om de bon te verzilveren. Wil je zien hoeveel bonnen er nog beschikbaar zijn? Kijk binnenkort op de website van het Duurzaam Bouwloket om de teGOEDbonmeter te bekijken.

 

(Deze bon is een samenwerking tussen de gemeente Zoeterwoude, de Omgevingsdienst West-Holland en zes regiogemeenten. De actie wordt bekostigd vanuit de landelijke RRE-subsidie.)