Energie

Tip

Wissel je Tegoedbon in voor duurzame kerstverlichting

Met de teGOEDbon kun je tot €70 terug krijgen voor energiebe­sparing! Het budget is helaas niet toereikend voor alle woningeigenaren, daarom geldt: OP=OP! Voorkom teleurstelling en wacht niet te lang met het verzilveren van de teGOEDbon.

TeGOEDbon voor energiebesparende kerstverlichting

Wil je de bon verzilveren? Dan doe je dat volgens het hieronder geïllustreerde stappenplan. Let er wel op dat je deze volgorde aanhoudt. Heb je led kerstverlichting gekocht? Dan krijg je alles onder de € 70 terug. Heb je meer besteed? Dan krijg je maximaal € 70 van je totale uitgave terug. Kijk op de website om te zien welke andere maatregelen en producten in aanmerking komen: www.duurzaambouwloket.nl/tegoedbon-inwisselen

Bon kwijt?

Ben je, je tegoedbon kwijtgeraakt? Mail info@zoeterwoudegaatgoed.nl en vraag een nieuwe bon aan of vraag met dit formulier  eenmalig een reservecode aan,  zolang de voorraad strekt.

Eén bon per huishouden

Per huishouden kun je maximaal 1 bon verzilveren. Je kunt je aankopen alleen registreren met de unieke code op de teGOEDbon. De bonnen zijn bestemd voor huiseigenaren die de woning zelf bewonen, dus niet voor (ver)huurders.

Voor alle details, zie de website van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Via deze pagina is tevens een link te vinden naar een overzicht van het actuele aantal nog beschikbare bonnen.

Let op: deze actie eindigt op 31 maart 2021, maar het budget is helaas niet toereikend voor alle woningeigenaren. Daarom geldt voor de actie: OP = OP! Voorkom dus teleurstelling en wacht niet te lang om de bon te verzilveren. Elke teGOEDbon is uniek; je kunt je aankopen alleen registreren als je in het bezit bent van de code die op de voucher staat. Per huishouden kun je maximaal 1 bon verzilveren. De teGOEDbonnen zijn geldig voor huiseigenaren die de woning zelf bewonen, dus niet voor (ver)huurders.

 

 

(Deze bon is een samenwerking tussen de gemeente Zoeterwoude, de Omgevingsdienst West-Holland en zes regiogemeenten. De actie wordt bekostigd vanuit de landelijke RRE-subsidie.)