Van Gas Los

Doe mee

Pilot App BuurtWarmteWijzer start binnenkort

Begin april start in Zoeterwoude Rijndijk een pilot met de app BuurtWarmteWijzer. De app is bedoeld om informatie te krijgen over de technische staat van je woning. En je kunt met de app op zoek gaan naar de juiste technieken om jouw woning aardgasvrij te maken. Hiermee bespaar je kosten en tijd.

Naast de individuele mogelijkheden, geeft de app ook inzicht in regelingen en activiteiten die er in jouw wijk zijn, waarvoor je je desgewenst kunt aanmelden en meedoen en je kunt je voorkeur uitspreken voor collectieve of individuele technieken. 

Begin april ontvangen inwoners in het gebied van Zoeterwoude Rijndijk een brief over de pilot

De app is bijna klaar en wordt nu nog getest en voorbereid voor gebruik. Zodra de app in gebruik genomen wordt ontvangen inwoners in het gebied Zoeterwoude Rijndijk een brief over de app BuurtWarmteWijzer en het gebruik ervan.

 

Extra subsidie voor app-gebruikers 

De gemeente is bezig met het aanvragen van verschillende, aanvullende subsidies. Als de subsidies zijn toegekend ontvangen de personen waarvan het woningdossier in de app volledig is gevuld, naast advies op maat ook subsidie om te kunnen starten.

Interesse? Of nu al aanmelden?

Dat kan via info@zoeterwoudegaatgoed.nl

De app is in samenwerking met Vonc Communicatie, The Imagineers, The Earlybirds en TNO ontwikkeld.