Energie

Energieadvies van Klimaatroute

In 2030 heel Nederland klimaatneutraal!

Visie of illusie? Klimaatroute gelooft dat iedereen de stap naar duurzaamheid zal maken, wanneer klimaatbewust handelen een direct kostenvoordeel oplevert. Onder het mom van Groener, Beter & Goedkoper, maken zij gebruik van een slimme combinatie van producten en diensten, waardoor je het milieu helpt en direct kosten bespaart. Dit levert meer winst op, zeker in combinatie met verminderde uitgaven als gevolg van een lagere energierekening.

Wat kunt u verwachten?

De adviseur komt bij je langs* en voert een energiescan uit met behulp van een speciaal ontwikkeld software systeem. Binnen enkele minuten ontvang je een gericht advies over de besparingsmogelijkheden in uw woning. Er wordt een telefonische afspraak ingepland, zodat het adviesrapport uitgebreid met jou besproken kan worden. Het rapport maakt inzichtelijk welke maatregelen in jouw specifieke situatie kansen bieden en hoeveel energie er bespaard of opgewekt kan worden.

Heb je vragen over de vervolgstappen of behoefte aan persoonlijke ondersteuning om aan de slag te gaan met het energieadvies? De adviseurs van Klimaatroute of de energieambassadeurs van Zoeterwoude Duurzaam 2030 kunnen je daarbij helpen.

Voor contact met de energieambassadeurs mail naar ambassadeurs@zd2030.nl

** Foto is gemaakt door Arita Immerzeel